Други

Описание:

Име Грамаж (гр) Брой в опаковка Срок на годност / дни
ПЛЕСКАВИЦИ 30029
ШНИЦЕЛ СВИНСКО МЕСО 400 гр 400189
ШНИЦЕЛ СВИНСКО МЕСО4001890