Кайми

Телешки

Име Грамаж (гр) Брой в опаковка Срок на годност / дни
КАЙМА ТЕЛЕШКА РЕСНИ 400169

Свински

Име Грамаж (гр) Брой в опаковка Срок на годност / дни
КАЙМА DELICIONS25040120
КАЙМА DELICIONS 250809
КАЙМА ПРИНЦЕСА DELICIONS25040120
КАЙМА ПРИНЦЕСА DELICIONS 250809

Пилешки

Име Грамаж (гр) Брой в опаковка Срок на годност / дни
ПИЛЕШКА КАЙМА25040120

Смес

Име Грамаж (гр) Брой в опаковка Срок на годност / дни
КАЙМА СТАРА ПЛАНИНА 50019
КАЙМА 250 гр25040120
ДОМАШНА КАЙМА РЕСНИ 250 гр 250369
КАЙМА 250 гр 250809
ДОМАШНА КАЙМА РЕСНИ 400 гр4001890
КАЙМА КЕТЪРИНГ 1 кг 1000209
КАЙМА СМЕС РЕСНИ 500 гр 500169
КАЙМА КЕТЪРИНГ 5 кг 500049
ДОМАШНА КАЙМА РЕСНИ 400 гр 400189
КАЙМА КЕТЪРИНГ 5 кг5000490
КАЙМА ЛУКС 5 кг ПЛИК 500049
КАЙМА КЕТЪРИНГ 1 кг10001090
КАЙМА СТАРА ПЛАНИНА 60/40 1 кг10001030
ДОМАШНА КАЙМА РЕСНИ 250 гр2503690