Кюфтета

Описание:

Име Грамаж (гр) Брой в опаковка Срок на годност / дни
КЮФТЕ САМИ-М 80 гр Х 10 бр ХОРЕКА8009180
КЮФТЕ АЛБЕНА НЕВРОЗНО 50 гр Х 20 бр 100069
КЮФТЕ АЛБЕНА 50 гр Х 20 бр10006180
КЮФТЕ ЛУКС 70 гр Х 20 бр 140059
КЮФТЕ ЛУКС 80 гр Х 10 бр8009180
КЮФТЕ ЛУКС 80 гр х 10 бр8001090
КЮФТЕ ЛУКС 80 гр х 10 бр 800109
КЮФТЕ 60 гр Х 8 бр 480129
ДОМАШНО КЮФТЕ 60 гр х 8 бр4801290
ДОМАШНО КЮФТЕ 60 гр Х 8 бр 480129
КЮФТЕ СТАРА ПЛАНИНА 60 гр Х 30 бр1800430
КЮФТЕНЦА ЗА ПЪРЖЕНЕ 300 гр30020180
КЮФТЕНЦА ЗА ПЪРЖЕНЕ ТЕЛЕШКИ 1 КГ100012180
КЮФТЕНЦА ЗА ПЪРЖЕНЕ ПИЛЕШКИ 1 КГ100012180
КЮФТЕНЦА ЗА ПЪРЖЕНЕ СВИНСКИ 1 КГ100012180
КЮФТЕ ЗА ПЪРЖЕНЕ 60 гр Х 9 бр 540129
КЮФТЕ ЗА ПЪРЖЕНЕ 100 гр х 20 бр 200049
КЮФТЕ АЛБЕНА ЗА ПЪРЖЕНЕ 50 гр Х 20 бр 100069
ДОМАШНО КЮФТЕ ЗА ПЪРЖЕНЕ 60 гр Х 20 бр 120059
ДОМАШНО КЮФТЕ ЗА ПЪРЖЕНЕ 60 гр х 20 бр1200590
КЮФТЕ СТАРА ПЛАНИНА 8бр х 60гр 48089