Sami-m - Наденици

Наденици

Описание:

БАВАРСКИ ГРИЛ НАДЕНИЧКИ 1 кг

1000Грамаж (гр)
6Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ПИЛЕШКИ ГРИЛ НАДЕНИЧКИ 1 кг

1000Грамаж (гр)
6Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

СВИНСКИ ГРИЛ НАДЕНИЧКИ 1 кг

1000Грамаж (гр)
6Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ТЕЛЕШКИ ГРИЛ НАДЕНИЧКИ 1 кг

1000Грамаж (гр)
6Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

КАРНАЧЕ 400 гр

400Грамаж (гр)
16Брой в опаковка
9Срок на годност (дни)
Съхранение

ДОМАШНО КАРНАЧЕ 400 гр

400Грамаж (гр)
16Брой в опаковка
9Срок на годност (дни)
Съхранение