Sami-m - Хапки

Хапки

Описание:

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ 400 гр

400Грамаж (гр)
15Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ХАПКИ СЪС СУСАМ 400 гр

400Грамаж (гр)
15Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ХАПКИ "БОН МЕНЮ" 500 гр

500Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ "АПЕТИТНИ" 400 гр

400Грамаж (гр)
15Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПУЕШКИ ХАПКИ 1 кг PANETI

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ 1 кг

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
2701Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ СЪС СУСАМ 1 кг

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПИЛ. ХАПКИ АПЕТИТО 1 кг

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ 1 кг ХоРеКа

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение