Sami-m - Шницел

Шницел

Описание:

Свински шницел "Апетитни"

400Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ШНИЦЕЛИ "АПЕТИТНИ" 400 гр

400Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАН ПУЕШКИ ШНИЦЕЛ 1 КГ PANETI

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАН ПИЛЕШКИ ШНИЦЕЛ 1 кг

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАН ХРУПКАВ ПИЛЕШКИ ШНИЦЕЛ 1 кг

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАН ШНИЦЕЛ АПЕТИТО 1 кг

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАН ШНИЦЕЛ МАКСИ 160 гр Х 4 бр.

640Грамаж (гр)
10Брой в опаковка
180Срок на годност (дни)
Съхранение

ПАНИРАН ПИЛЕШКИ ШНИЦЕЛ 1 кг ХоРеКа

1000Грамаж (гр)
12Брой в опаковка
270Срок на годност (дни)
Съхранение